Erişilebilirlik Butonu

Tam Ekran Arkaplan Videosu

TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Mustafa Kemal Atatürk
Izmir'in Kurtulusunun 100.Yili
25° hava durumu ikonu

Sağ Menü

 Türkiye’nin ilk sünger okulu İzmir’de fotoğrafı Türkiye’nin ilk sünger okulu İzmir’de

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Çamdibi Mahallesi’ndeki Mediha Mahmut Bey Ortaokulu’nda uygulanan Sünger Kent projesini yerinde inceledi.

 Hanri Benazus 94. doğum gününde anıldı fotoğrafı Hanri Benazus 94. doğum gününde anıldı

Mustafa Kemal Atatürk hakkında yazdığı kitaplar ve binlerce fotoğraftan oluşan Atatürk fotoğrafları koleksiyonuyla tanınan ve geçtiğimiz Ocak ayında yaşamını yitiren Hanri Benazus 94. doğum gününde anıldı.

 Başkan Tunç Soyer'den Dilan’a doğum günü sürprizi fotoğrafı Başkan Tunç Soyer'den Dilan’a doğum günü sürprizi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Çiğli’de yaşayan down sendromlu genç Dilan Özer'e doğum günü sürprizi yaptı. Genç kızın doğum günü kutlamasına katılan Başkan Soyer’in jesti 19 yaşına giren Dilan'a büyük sevinç yaşattı.

 Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için” fotoğrafı Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli'de öğrencilere ücretsiz hizmet veren çamaşırhanenin geçen yıl yapılan açılışında gençlerin ilettiği talebi yerine getirdi. Genç İzmir Çiğli Gençlik Merkezi, kapılarını kısa süre önce açtı.

 Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği fotoğrafı Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Veteriner Hekimleri Odası arasında sahipsiz hayvanların acil müdahale gereksinimine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

 İzmir Büyükşehir Belediyesi ve BAYOSB’den örnek iş birliği fotoğrafı İzmir Büyükşehir Belediyesi ve BAYOSB’den örnek iş birliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemalpaşa Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'ne İtfaiye Grubu kurmak için harekete geçti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Çok kıymetli bir iş. İzmir için çok anlamlı bir girişim, Türkiye'ye de örnek olmasını diliyoruz” dedi.

 “Hedefimiz yepyeni bir Türkiye” fotoğrafı “Hedefimiz yepyeni bir Türkiye”

İzmir Demokratik Kitle Örgütleri’nin temsilcileriyle buluşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ülkede sosyal demokrat siyasete ihtiyaç olduğuna dikkat çekti.

 Başkan Soyer: “Bu kavga da bitmez bu sevda da” fotoğrafı Başkan Soyer: “Bu kavga da bitmez bu sevda da”

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketleri İZSU, İZDOĞA, İZBETON ve İZULAŞ’ta çalışan 5 bin 800 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi bayram havasında imzalandı.

 Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak fotoğrafı Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Narlıdere Belediyesi iş birliği ile yakında hizmete alınacak Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi’ni ziyaret etti.

 Soyer: “Bu şehirde bir kardeşiniz var” fotoğrafı Soyer: “Bu şehirde bir kardeşiniz var”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şehit aileleri ve gaziler ile Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Başkan Soyer, “Emin olun ki bu şehirde her neye gücü yeterse sizin için onu yapmaya devam edecek bir kardeşiniz var'' dedi.

 Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret fotoğrafı Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Uluslararası Giritliler ve Mübadiller Federasyonu’nu (UGİMFED) ziyaret etti. Başkan Soyer, “Son nefesimize kadar barış, demokrasi, Cumhuriyet gibi erdemlerimize sahip çıkacağız” dedi.

 Yeni üst geçit Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na nefes aldıracak fotoğrafı Yeni üst geçit Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na nefes aldıracak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerindeki yaya ve araç trafiğini rahatlatacak Karataş Yaya Üst Geçidi’nin temelini attı.

 “Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım” fotoğrafı “Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 5 yıllık görev süresini düzenlediği basın toplantısı ile değerlendirdi. “Doğru bilinen yanlışları ve yanlış bilinen doğruları anlatmak istiyorum” diyerek detaylı açıklamalar yapan Başkan Soyer, “Benim vicdanım çok rahat.

 “100. Yılın Öyküsü, Şiiri” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu fotoğrafı “100. Yılın Öyküsü, Şiiri” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet’in kurucu değerlerine ithafen düzenlediği “100. Yılın Öyküsü, Şiiri” adlı ulusal öykü ve şiir yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı. Birtürk Özkavak şiir kategorisinde, Başak Baysallı ise öykü kategorisinde birincilik kazandı.

 Büyükşehir'den Selçuk'a modern ilçe terminali fotoğrafı Büyükşehir'den Selçuk'a modern ilçe terminali

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 50 milyon liralık yatırımla turizm cenneti Selçuk'a modern ilçe terminali kazandırdı. Kullanıcı dostu tasarım anlayışıyla hayata geçirilen ve yapımı tamamlanan terminal Selçuk’a değer katacak.

 Kemeraltı’nın modern yüzü bu kitaplarda fotoğrafı Kemeraltı’nın modern yüzü bu kitaplarda

Yüzlerce yıl İzmir’in bereketini tarihi çarşısında çoğaltan Kemeraltı’nı daha farklı bir gözle ve bilinmezlikleriyle deneyimlemek isteyenleri “Kemeraltı’nın Yüzleri”, “Yaşayan Kemeraltı Rehberi” kitapları bir araya getiriyor.

 Köy Enstitüleri’nin ruhu İzmir’de yaşatılıyor fotoğrafı Köy Enstitüleri’nin ruhu İzmir’de yaşatılıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin aydınlanmasının en önemli adımlarından biri olan ve 1954 yılında kapatılan Köy Enstitüleri’nin anılarını Konak Tan Mahallesi’nde tarihi bir binada yaşatıyor.

 Eşrefpaşa’nın hidroterapi havuzlu sağlık hamlesi fotoğrafı Eşrefpaşa’nın hidroterapi havuzlu sağlık hamlesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Buca Semt Polikliniği içerisinde yer alan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon-Hidroterapi Birimi kentteki önemli bir eksiği giderdi.

 İzmir’e bir onur daha… fotoğrafı İzmir’e bir onur daha…

İzmir uluslararası alanda bir önemli başarıya daha imza attı.

 İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi 1 yaşında fotoğrafı İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi 1 yaşında

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in öncülüğünde geçtiğimiz yıl 15-21 Mart tarihleri arasında düzenlenen ve tüm Türkiye’yi geleceği inşa etmeye çağıran İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi bir yılı geride bıraktı.

 İzmir Büyükşehir Belediyesi HAYTAP’tan “tam not” alan tek Büyükşehir Belediyesi oldu fotoğrafı İzmir Büyükşehir Belediyesi HAYTAP’tan “tam not” alan tek Büyükşehir Belediyesi oldu

Hayvan hakları konusunda birçok ilki hayata geçiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, HAYTAP'ın (Hayvan Hakları Türkiye Aktif Güç Birliği Platformu) hazırladığı ''Belediyelerin Karnesi'' çalışmasında 353 belediye arasında “beklentilerin üstünde” bir performans gösterdiği tespit edilerek, tam not alan tek

 3. İzmir Dünya Şiir Günü Buluşması Kültürpark’ta fotoğrafı 3. İzmir Dünya Şiir Günü Buluşması Kültürpark’ta

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i bir kültür kenti haline dönüştürme hedefi doğrultusunda bu yıl üçüncü kez İzmir Dünya Şiir Günü Buluşması düzenlenecek.

 Soyer: “Sizi bırakmayacağım” fotoğrafı Soyer: “Sizi bırakmayacağım”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği, Ege İş Kadınları Derneği ve İzmir İş Kadınları Derneği’ni ağırladı.

 İzmir Şehir Tiyatroları Nilüfer Tiyatro Festivali’nde fotoğrafı İzmir Şehir Tiyatroları Nilüfer Tiyatro Festivali’nde

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT), Nilüfer Tiyatro Festivali’nde Deli Dumrul oyunu ile sahne aldı. Daha önce Uluslararası Bodrum Tiyatro Festivali (Botifest) kapsamında Bodrum Kalesi’nde sahnelenen Deli Dumrul, festivallerde boy göstermeye devam ediyor.

 Dans Ritim Topluluğu bir kez daha göz kamaştırdı fotoğrafı Dans Ritim Topluluğu bir kez daha göz kamaştırdı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Dans Ritim Topluluğu’nun Cumhuriyetin 100. yılı için yaptığı özel gösteri büyük beğeni topladı. Elhamra sahnesinde izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşatan topluluk, dakikalarca ayakta alkışlandı.

İçerik Değiştirme